Piknik tüpü patladı, ortalık savaş alanına döndü

Tekirdağ’da meydana gelen olayda piknik tüpünün patlaması sonucu ortalık savaş alanına döndü

YAŞAM 27.02.2021, 09:25 27.02.2021, 10:53
Piknik tüpü patladı, ortalık savaş alanına döndü

Seyyar bir arabada mısır satarak geçimini sağlayan Mesut Alakara (31), mısırları haşlamak için piknik tüpünü çakmakla ateşledi. Ancak Alakara’nın çakmakla ateşlediği tüp bir anda bomba gibi patladı. 
Tekirdağ’ın Malkara İlçesi Hacıevhat Mahallesi’nde yer alan TOKİ Konutları karşısında meydana gelen olayda piknik tüpünün patlamasıyla 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı. Olayı haber alan Alakara’nın annesi gözyaşlarına boğulup, “Kıymaman ben sana güzel oğlum. Yandı güzel oğlumun yüzü gözü”     diyerek feryat etti.

Yüzünde yanıklar oluştu

Piknik tüpünün patlamasıyla Saniye Koşan (28), S.K. (9), D.D. (8) ve R.N.K. (4) yaralandı. Sağlık ekiplerinin duruma müdahale etmesinin ardından yaralılar Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yüzünde yanıklar oluştuğu görülen yaralı Mesut Alakara, daha sonra tedavisinin devamı için Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Anne feryat etti

Piknik tüpünün patlamasıyla oğlunun yaralandığı haberini alan ve daha sonra hastaneye koşan Mesut Alakara’nın annesi Emine Alakara, oğlunu görmeye geldiği hastanede feryat edip gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun yanan yüzünü gören anne Emine Alakara, “Yandı yavrumun yüzü gözü kıyamam ben sana. Saf oğlum benim, vah güzel oğlum” diyerek gözyaşı döktü.
 

Yorumlar (0)