Pes artık! Bursa’da 5 kilo uyuşturucuyu bebek bisikletine sakladılar

Bursa’da Narkotik Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda bebek bisikletinin içine saklanmış 5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda yer alan narkotik köpeği Fırtına, uyuşturucu tacirlerinin oyununu bozdu.

YAŞAM 30.06.2022, 10:57 01.07.2022, 08:36
Pes artık! Bursa’da 5 kilo uyuşturucuyu bebek bisikletine sakladılar

Bursa’da narkotik köpeği Fırtına'nın da yer aldığı operasyonda binlerce kişişyi zehirleyecek 5 kilo metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu tacirlerinin, uyuşturucuları hafif ticari bir otomobilin bagajındaki bebek bisikletinin içine zulaladığı, narkotik köpeği Fırtına, tarafından kısa sürede ortaya çıkarıldı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 kişi sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

İstanbul’dan Bursa’ya uyuşturucu getirirken yakalandılar

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yapan kişilerin İstanbul'dan Bursa'ya uyuşturucu madde getirdiği ihbarını aldı.

Gemlik’te operasyona start verildi

İhbar üzerine polis ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan izin alarak Gemlik ilçesi Kurtul kontrol noktasında operasyon yaptı. Operasyon kapsamında bir hafif ticari bir otomobil durduruldu.

Narkotik Köpeği Fırtına’nın gözünden kaçmadı

Aracın bagajında bir bebek bisikleti bulundu. Narkotik köpeği Fırtına’nın tespiti sonucunda bebek bisikletinin içine saklanmış 5 kilo metamfetamini bulundu.

2 uyuşturucu taciri tutuklandı

Polis ekiplerinin ve Narkotik köpeği Fırtına’nın başarılı operasyonundan sonra M.P.E. ile M.E. isimli uyuşturucu tacirleri gözaltına alındı. Emniyetteki sorguları tamamlandıktan sonra adliye sevk edilen 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)