Pendik'te hırsızlar kamyoneti çalmak için 1 saat uğraştı

Pendik'te park halinde duran bir kamyoneti çalma girişiminde bulunan 2 kişi sokakta 1 saat kadar uğraş verdi. 1 saatin ardından kamyoneti çalabilen hırsızların büyük uğraşı güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı.

YAŞAM 23.09.2022, 16:42 24.09.2022, 10:53
Pendik'te hırsızlar kamyoneti çalmak için 1 saat uğraştı

Hadise, Pendik’te saat 04.00 sularında yaşandı. Caddeye gelen 2 şahıs belirledikleri 34 CSE 203 plakalı Kia marka kamyoneti çalmak adına yaklaşık 1 saat kadar uğraş verdi. Kamyoneti açabilmek için aracın kapılarına tekme atan hırsızlar uzun süre kamyoneti çalmaya çabaladı.

İnşaattan demir çalmaya çalıştılar, olmadı aracı çaldılar

Bunun yanı sıra, park halinde olan kamyoneti çalmak isteyen hırsızlardan bir tanesi karşı tarafta bulunan inşaata girerek bir demir çalmaya da kalkıştı. Ancak inşaat içerisinde duran bekçiyi gören hırsızlar yeninden kamyonete yöneldi. 1 saat süren çabalamanın ardından kamyoneti çalabilen hırsızlar, daha sonra araçla bölgeden uzaklaştı. Park halinde olan kamyoneti çalmak için uğraş veren 2 kişinin o anları ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

“Hırsızlık olayları arttı, yetkililerden yardım istiyoruz”

Kamyonetinin evinin önünden çalındığını aktaran Yunus Uzan, "Sabaha doğru saat 4 gibi buraya geliyorlar. Yaklaşık 1 saat 45 dakika kadar araba ile uğraş veriyorlar. Aracın kapısını zorluyorlar. Daha sonra içeri giriyorlar ve aracı çalıştırıp gidiyorlar. Yan tarafta bulunan inşaattan da evleri izlemeye geliyorlar. Pendik'te son zamanlarda hırsızlık olayları arttı. Bu konuda yetkililerden yardım talep ediyoruz. Bizim ekmek teknemiz elimizden gitti." dedi.

Yorumlar (0)