Pendik'te feci kaza

Pendik’te sabah saatlerinde içinde bulundukları otomobilin kaza yapmasıyla yaşamını yitiren ve iki çocuğu da yaralanan Güler ve Rıdvan Ergül çifti son yolcuğuna uğurlandı. Ergül çiftinin evlilik yıl dönümlerini kutlamak için il dışına gittikleri belirtildi.

YAŞAM 18.09.2021, 18:20 20.09.2021, 11:40
Pendik'te feci kaza

Korkunç kaza, sabah saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, Güler (31) ve Rıdvan Ergül (31) çifti, evlatlarıyla beraber 6. evlilik yıl dönümü kutlamak üzere il dışına hareket halindeydi. Henüz tespit edilemeyen bir şekilde direksiyon hakimiyetinin yitirilmesiyle araç takla attı. Kazada Ergül çifti yaşamını yitirirken, aynı araçta bulunan 1 ve 3 yaşındaki evlatları ise ağır yaralanarak hastaneye nakledildi. Talihsiz çocukların hastanedeki tedavisi sürerken, Güler çifti, kılınan cenaze namazının akabinde son yolculuklarına uğurlandı. 

"Bu acının tarifi yok"

Meydana gelen olaya ilişkin konuşan aile yakını Nuri Kırık, “Bu acının tarifi yok. Evlatlarını da alıp Sapanca'ya doğru yola çıkıyorlar. Kaza sonucunda eşiyle birlikte can veriyor. Yanlış bilmiyorsam iki çocukları var. Onlardan da biri yoğun bakımda. Allah sabır versin. Rıdvan çok efendi ve cana yakın birisiydi." ifadelerini kullandı. 



















Yorumlar (0)