Patron, arabası kirlenmesin diye işçiyi bagajda taşıdı

Antalya’ya bağlı Gazipaşa ilçesinde inşaat şirketi sahibi olduğu öne sürülen bir kişi, ayakkabısını değiştirmek amacıyla yapı markete götürdüğü işçiyi koltuğa oturtmak yerine bagajda taşımayı tercih etti. Duruma tanık olanlar ise olaya sert tepki gösterdi.

YAŞAM 14.01.2022, 01:29 15.01.2022, 14:12
Patron, arabası kirlenmesin diye işçiyi bagajda taşıdı

Vicdanları yaralayan olay, geçtiğimiz haftalarda Gazipaşa ilçesinde meydana geldi. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibi, inşaatta görev yapan bir işçi için çalıştığı esnada giymek üzere ayakkabı aldı fakat numarası küçük geldi. Bu durum üzerine işveren, işçiyi yapı markete götürmek istedi. Yapı markete gelindiğinde ön veyahut arka koltuk yerine açılan bagajdan dışarı çıkan işçiyi görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bagajdan inip mağazaya giren ve ayakkabısını değiştiren işçi, bir kez daha bagaja bindi ve bagaj kapağı bir yurttaşın yardımıyla kapatıldı.

"Kendi istedi"

Gören herkesin büyük tepkisine sebep olan olay güvenlik kamerası ve cep telefonuna yansıdı. Otomobil sahibi ise işçiyi bagaja binmesine yönelik zorlamadığını, kıyafetleri kirli olduğundan dolayı kendisinin bagaja binmek istediğini öne sürdü.







Yorumlar (0)