Parçalanmış cesetlerin kimlikleri belli oldu

6 gün önce Sakarya'nın Sapanca ilçesinde parçalanmış bir şekilde çöp poşetine konularak gömülen iki cesete ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı ve bulunan cesetlerin, emlakçılıkla uğraşan yabancı uyruklu olduğu belirlenen iki karı kocaya ait olduğu, olaya ilişkin yabancı uyruklu 1 kişinin yakalandığı, araştırmanın sürdüğü belirtildi. Ayrıca vahşice öldürülen karı kocanın kesilen başları ise henüz bulunamadı.  

YAŞAM 07.07.2021, 17:05
Parçalanmış cesetlerin kimlikleri belli oldu

Dehşete düşüren olay, 1 Temmuz günü Sakarya’nın Sapanca ilçesinde meydana geldi. 

Cesetleri, arazide gezen bir köpek fark etti

İddiaya göre, arazide gezen köpeğinin kesik bir ayak tespit ettiğini gören psikolog Zeynep Serbes, hemen olayı polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri ihbar üzerine geldi ve toprağa gömülü bir biçimde çöp poşeti buldu. Bulunan çöp poşetinden parçalanmış bir şekilde 1’i erkek, 1’i kadın iki kişinin cesedi çıktı. Testere ya da kesici bir aletle cesetlerin parçalara ayrılmış olabileceği belirtilirken cesedin tırnağında oje detayı dikkat çekti. Bölgedeki incelemelerden sonra ilk başta Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsündeki otopsi merkezine yollanan ceset parçaları, ardından Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Karı koca oldukları belirlendi 

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olaydan sonra geniş çaplı arama başlatırken yaptıkları incelemelerde, erkeğin kolunda bir ejderha dövmesi, kadında ise göğüs silikonu yer aldığını belirlemişti. Bu bilgilerden yola çıkan ve titiz bir çalışma gerçekleştiren ekipler, cesedi bulunan kişilerin kimliklerini kısa süre içinde tespit etmeyi başardı. İkisinin de yabancı uyruklu ve karı-koca oldukları tespit edilen maktullerden 38 yaşındaki erkeğin M.K., 40 yaşındaki kadının A.S. olduğunu ve emlak işiyle uğraştıkları tespit edildi. Olaya ilişkin A.M. adlı yabancı uyruklu bir kişi gözaltına alındı ve başka şüphelilerin de tespit edildiği ve araştırmanın devam ettiği bildirildi. Vahşice öldürüldüğü belirtilen karı-kocanın kesilen başları henüz bulunamadı. 

Ayrıca adli tıp raporunda, ceset parçalarında değerli bir eşya ya da bir metalik imajın bulunmadığı, kemik kesik uçlarının düzgün bir şekilde kesilme ile uyumlu olduğu, doku parçalarında ise bir mermi çekirdeği yarası ya da aynı nitelikte bulgu tespit edilmediği aktarıldı.



Yorumlar (0)