Parayı kaptırdı komiserin kolunu ısırdı

Adana’da kumar oynandığı tespit edilen mekana yapılan polisin baskını esnasında bir kişi, paraları toplamaya çalışan komiserin kolunu ısırdı.

YAŞAM 28.06.2021, 11:57 29.06.2021, 09:31
Parayı kaptırdı komiserin kolunu ısırdı

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, salgın denetimleri kapsamında kahvehanelere baskın düzenledi.

55 kişiye 383 bin 500 TL para cezası

Polis ekipleri, salgın önlemlerini ihlal ederek kumar oynandığı tespitini yaptığı iş yerlerine operasyon gerçekleştirdi. Adana’nın Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde 5 adrese yönelik baskınlar sonucunda 55 kişi suçüstü yakalanırken, bu kişilere kumar oynamak ve salgın kurallarını ihlal etmekten 383 bin 500 TL para cezası verildi.

İş yerlerindeki aramalarda kumar parası olarak kullanılan 5 bin 200 TL ve para yerine geçen birçok oyun kağıdı ve pul ele geçirildi. Operasyon çerçevesinde polis ekipleri, kumarhaneye dönüştürülen bir iş yerinin açılışının yapıldığı ihbarını alınca adrese baskın düzenledi. 

Parayı toplayan polisin kolunu ısırdı

Polis ekiplerinin, kumar parasını muhafaza ettiği esnada kumarhanenin işletmecisi olduğu belirlenen 4 kişi arbede çıkardı. Bu esnada şüphelilerden S.Y., kumar parasını toplayan Ahlak Büro Amirliği'ndeki komiserin kolunu ısırdı. Kolundan yaralanan komisere, bölgeye gelen sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaptı. 

Olaya ilişkin K.Y., (36), S.Y. (30), H.T. (38) ve F.D. (29) gözaltına alındı ve işlemlerinin ardından mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)