Pandemide 50 yaşında kendi işini kurdu

Pandemi döneminde eve kapanmak zorunda kalan 50 yaşındaki Ordulu Serpil Küçük, kendi işini kurdu.  

YAŞAM 24.04.2021, 10:47 25.04.2021, 10:10
Pandemide 50 yaşında kendi işini kurdu

Ordu Kaledere’de ikamet eden ve ev hanımlığı yapan Serpil Küçük, salgın döneminde evde yapmaya başladığı el işlerini kısa sürede satışa çıkardı. Eşinin ve çocuklarının desteği ile girdiği yolda Küçük, hobisini işe dönüştürmüş durumda.

Satışa çıkardığı el işleri sayesinde şimdi pek çok sipariş aldığını belirten ev hanımı, bu aktiviteye başlama amacının salgın sürecinde boş vakitlerini değerlendirmek olduğunu fakat kısa sürede komşularından ve akrabalarından sipariş almaya başladığını ifade ediyor.



Onlarca model, farklı şehirlere gidiyor

Çanta, terlik, nihale, supla, sepet, bardak altlığı, paspas ve örgü ile yapılabilecek her türlü ev eşyasını yapabilen Serpil Küçük, en büyük ilgiyi gelin-damat sepetinin gördüğünü belirtiyor. 

“Çevremden gelen ilgi beni memnun etti” şeklinde konuşan Serpil Hanım, boş vakitlerinde internetten yeni modellere baktığını ve bu işte sürekli olarak kendini geliştirdiğini söylüyor.

İlk zamanlarda yalnızca Ordu içine satış yapan girişimci, zamanla Samsun ve İstanbul’a da kargo ile gönderim yaptığını aktarıyor.  

Yorumlar (0)