Otoparkta duran arabası parçalandı, suçun faillerini görünce şoke oldu

Kırıkkale’de bir otoparka arabasını bırakan Kadir Hacıbaloğlu, bir buçuk hafta sonra aracını almaya gittiğinde gözlerine inanamadı. Aradan geçen süre zarfında aracının plaka ve tamponlarına zarar verildiğini gören Hacıbaloğlu, güvenlik kamerası kayıtlarını izleyince suçun failine hiçbir şey diyemedi. Çünkü ekranda görülenler sokak köpeklerinden başkası değildi.

YAŞAM 11.05.2022, 15:50 12.05.2022, 15:49
Otoparkta duran arabası parçalandı, suçun faillerini görünce şoke oldu

Kırıkkale’de yaşayan 60 yaşındaki Kadir Hacıbaloğlu, emekli maaşının bir kısmı ile Yahşihan Belediyesi ve marketlerden aldığı mamaları sokak hayvanları için kentin belirli noktalarına bırakıyor. Uzun zamandır hayvanlarla yakından ilgilenen Hacıbaloğlu, bunu çocukluğundan bu yana yaptığını dile getiriyor. Ancak baktığı hayvanlar bu kez Hacıbaloğlu’na çok nazik davranmış değil. 



1,5 haftalık tatilden dönünce şoke oldu

1,5 haftalığına şehir dışına çıkan Kadir Hacıbaloğlu, otomobilini açık otoparka park etti. Tatili bittikten sonra ise bir sabah otomobilini almak için otoparka gitti. Ancak plakaları ile tamponlara zarar verildiğini gördü. Bu olayın failinin insanlar olduğunu düşünen Hacıbaloğlu, suçluları bulmak için sitenin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye başladı. Gördükleri karşısında ise donup kaldı. Beslediği sokak köpeklerinin aracını bulduğunu ve zarar verdiklerini gördü. Sabah plakayı yerde, arka tamponu parçalanmış ve ön tamponu da kırık olarak bulan Hacıbaloğlu, maaşının 3’te 1’ini sokak hayvanları için harcarken onların neden bunu yaptığı hakkında fikri olmadığını dile getirdi.



Aracın altına girip kabloları parçalamışlar

Hacıbaloğlu, yaşanılanları şu şekilde anlatıyor: “Sokakta baktığım köpeklerin arabama nasıl zarar verdiklerini site kamerasından izledim. 1,5 haftadır onlara mama vermedim diye sanırım bana ders vermek istemişler. Özellikle benim arabamı bulup parçalamışlar. Aracın altına girip kabloları parçalamışlar. Biri de tekerlere ve tamponlara zarar vermiş. Sonra da arkalarına baka baka gitmişler. Onları gittim buldum mama verip gönüllerini aldım. Onlardan çok özür dilerim. Ben onları hobi olarak besliyordum ama artık görevim oldu.”

Yorumlar (0)