Otomobile çarptı kaçtı, tıra çarpıp durdu!

Aydın'da bir minibüs sürücüsü otomobile çarpıp olay yerinden hızla kaçmak istedi. Minibüs sürücüsü 1 kilometre sonra tıra çarpıp ağır yaralandı.

YAŞAM 21.01.2020, 05:44
Otomobile çarptı kaçtı, tıra çarpıp durdu!

Aydın ilinin Germencik ilçesinde otomobile çarparak olay yerinden hızla kaçan minibüs şoförü, yaklaşık 1 kilometre sonra bir tıra arkadan çarparak durdu. Minibüsün tıra arkadan çarpması sonucu 2 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Ayhan Işık idaresindeki 43 VH 420 plakalı minibüs, Aydın-İzmir kara yolu Hıdırbeylli Mahallesi mevkisinde Aslan Taş'ın yönetimindeki 35 HD 0566 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kazayı fark edenlerin durumu ihbar etmesi üzerine bölgeye 156 Jandarma, 110 İtfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri gönderildi.

Kaza sonrası minibüste sıkışan sürücü Ayhan Işık ve yanındaki Ali Ceviz, ekipler tarafından sıkıştıkları minibüsün içinden kurtarıldı.

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Aydın Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikeyi atlatamadıkları bildirildi.

Ayhan Işık'ın kazadan önce yaklaşık 1 kilometre gerideki Söke Kavşağı mevkisinde bir otomobile çarptıktan sonra kaçtığı belirtildi.

Yorumlar (0)