Otomobile çarpıp kaçtı: 2 ölü

Çorum'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kazaya karışan diğer otomobilin sürücüsünün olay yerinden kaçtığı belirtildi.

YAŞAM 27.10.2019, 07:20
Otomobile çarpıp kaçtı: 2 ölü

Çorum’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. yaşamını yitiren iki kişinin karı-koca oldukları tespit edilirken, kazaya karışan diğer otomobilin sürücüsünün olay yerinden kaçtığı ileri sürüldü. 

Trafik kazası, Çorum'un Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde yaşandı.

Alınan bilgilere göre, 59 yaşındaki Muharrem Okur idaresindeki 19 TV 977 plakalı araç ile sürücüsü öğrenilemeyen 19 BH 880 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobillerden birisi yol kenarında park durumundaki başka bir araca çarptı. 

Trafik kazasının ihbar edilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ve 155 polis ekipleri gönderildi. Trafik kazasından sonra sürücü 59 yaşındaki Muharrem Okur ve araçta yolcu olarak bulunan 59 yaşındaki Şerife Karagöz çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı.

Can pazarının yaşandığı trafik kazasında otomobil içerisinde sıkışan 61 yaşındaki Sadık Karagöz ise Çorum Belediyesi Kaza Kırım ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. 

Trafik kazasında yaralananlara yapılan ilk müdahalenin ardından tüm yaralılar Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumları ağır olan 61 yaşındaki Sadık Karagöz ile 59 yaşındaki Şerife Karagöz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 

Kazaya karışan sürücünün olay yerinden kaçtığı iddiası

Diğer taraftan trafik kazasına karışan diğer otomobilin sürücüsünün olay yerinden kaçtığı ileri sürüldü. Trafik kazası sebebiyle cadde bir süre trafiğe kapatıldı.

İki kişinin ölümüne ve bir kişinin yaralanmasına neden olan trafik kazası ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)