Otomobil durur durmaz alev topuna döndü

Beşiktaş Meydanı’ndaki trafik ışıklarında duran bir otomobil, henüz bilinmeyen bir sebeple alev aldı. Motor kısmından başlayan alevler kısa sürede tüm aracı kapladı. Zaman zaman patlamaların da oluştuğu otomobil küle dönerken yaralı ya da ölü bulunmadığı öğrenildi. 

YAŞAM 21.01.2022, 10:57 23.01.2022, 09:28
Otomobil durur durmaz alev topuna döndü

Bu sabah 06.00 sularında Beşiktaş’taki Barbaros Bulvarı’nda bulunan trafik ışıklarında meydana gelen olayda dehşet yaşandı. 34 EZ 1044 plakalı otomobilin sürücüsü Barbaros Caddesi’nde seyir halinde iken trafik ışıklarında durdu. 



Araç durur durmaz alev aldı 

Araç trafik ışıklarında durduğu anda motor kısmından alev almaya başladı. Aracının yandığını görev sürücü, hızla inerek müdahale etmeye çalıştı. Ancak sürücü müdahale ettikçe yangın da kısa sürede büyüdü. Araçta küçük çaplı patlamaların da yaşandığı gözlemlendi.  



Araç dakikalar içinde küle döndü 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri geldi. Alev topuna dönen otomobil, uğraşlar sonucunda söndürüldü. Polis ekipleri ise tedbir amacıyla yolu kapattı. İtfaiye ekiplerinin başarılı çalışmasıyla kısa sürede söndürülen otomobilde soğutma çalışmaları sonrasında hasar boyutu ortaya çıktı. Sürücü hiçbir şekilde yara almadan kurtulurken küle dönen otomobil de çağırılan çekiciyle yoldan kaldırıldı. Polis ekipleri ise yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlattı. 

Yorumlar (0)