Otogar çalışanının saçtığı terör kamerada

Otogarda geçtiğimiz yılın kasım ayında çıkan kavgayı ayırmak isterken yanlışlıkla bıçaklanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden otobüs firması çalışanı 64 yaşındaki Vahit Ayrım'ın bıçaklanma anına ilişkin güvenlik kamerası kaydı ortaya çıktı. Kayıtlarda Vahit Ayrım'ın olayla hiç ilgisinin olmadığı, kavgada araya girdiği anda göğsüne bıçak darbesi aldığı görülüyor.

YAŞAM 14.01.2020, 13:08

Eskişehir'de, otogarda kavga eden kişileri ayırmak isterken bıçaklanan otobüs firması çalışanı 64 yaşındaki Vahit Ayrım'ın yaşamını yitirdiği olaya ait güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.

Kamera kayıtlarında, 18 Kasım 2019 tarihinde şehirlerarası otobüs terminaline gelen üniversite öğrencileri 20 yaşındaki Özgür D. ve 20 yaşındaki Yılmaz A. ile bir seyahat firmasının görevlisi olan 29 yaşındaki Ahmet Ö. arasında yaşanan kavga bulunuyor.

Kavganın nedeni para iadesinin yapılmaması

"Sistem üzerinden bilet parasının iade edilmemesi" meselesi yüzünden çıktığı bildirilen kavgada tarafları ayırmaya çalışan başka bir otobüs firmasının görevlisi 64 yaşındaki Vahit Ayrım'ın bıçaklanma anı da kayıtlarda bulunuyor.

Olay

Eskişehir otogarında, 18 Kasım 2019 tarihinde üniversite öğrencileri Özgür D. (20) ve Yılmaz A. (20) ile bir seyahat firmasının görevlisi olan Ahmet Ö. (29) arasındaki tartışmayı ayırmak isteyen Vahit Ayrım (64) göğsünden bıçaklanmış, ağır yaralanan ve sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Vahit Ayrım, hayatını kaybetmişti. Otogar polisi tarafından gözaltına alınan katil zanlısı olan firma çalışanı Ahmet Ö. (29) ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Otogarlarda terör estiriliyor

Otogarlarda yaşanan olaylarda şirket çalışanlarının başvurduğu kaba kuvvet dikkat çekiyor. En küçük olayda silah, bıçak ve kavga için önceden hazınlanmış sopa kullanan otogar çalışanları, en küçük tartışmada müşterilerin üzerine yürümekten imtina etmiyor.

Kimi kavgalarda ise olayla ilgisi bulunmayan yolcular ya da otogarın diğer çalışanları zarar görüyor. Son olayda yaşamını yitiren Vahit Ayrım'ın hayat dolu olduğu ve çevresindeki herkes tarafından sevildiği belirtiliyor.

Yorumlar (0)