Otobüsün kontrolünü kaybetti, panikle sokağa daldı!

İstanbul Sancaktepe'de, temizlemekle görevli olduğu otobüsü hareket ettirmek isterken paniğe kapılan yıkama görevlisi Mehmet Gündüz, çitleri yıkarak bir sokağa daldı. Ehliyeti olmayan Gündüz, sokaktaki bir otomobili, bina ile otobüs arasına sıkıştırdı.

YAŞAM 16.06.2022, 10:34 17.06.2022, 09:00 Hakan Öksüz
Otobüsün kontrolünü kaybetti, panikle sokağa daldı!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesine bağlı Atatürk Mahallesinde korkunç bir kaza yaşandı. Özel Halk Otobüsü garajındaki otobüsleri temizleyen Mehmet Gündüz adlı yıkama personeli, yıkadığı otobüsü garaj içinde hareket ettirmek için şoför koltuğuna oturdu.  Ehliyeti olmadığı belirlenen Gündüz, kontrolü kaybederek garajda bekleyen başka bir otobüse çarptı.

Çitleri yıkarak dışarı çıktı

Park halindeki otobüse çarptığı için panik yapan Mehmet Gündüz, ne yapacağını bilemeyerek gaza bastı. Hızlanan otobüs, garajı çevreleyen çitleri yıkarak dışarı çıktı. Aracı kontrol edemeyen yıkama personeli Gündüz, daldığı sokaktaki bir araca çarptı. Otomobilin, otobüs ve bina arasında sıkışması üzerine sağlık ekiplerine haber verildi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi. Kazanın yaşandığı sokaktaki emniyet, polis ekibi tarafından sağlandı. Kaza nedeniyle yaralanan Mehmet Gündüz, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Yorumlar (0)