Otobüs tekeri mermi gibi böyle fırladı!

Kahramanmaraş'ta halk otobüsünün tekerleğinin mermi gibi yerinden fırlayıp cadde boyunca önüne gelen her şeyi parçalaması, kaldırımda yürüyen bir vatandaşa ve iş yerine çarpması güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

YAŞAM 25.01.2021, 15:13 26.01.2021, 12:32
Otobüs tekeri mermi gibi böyle fırladı!

Kahramanmaraş'ta seyir durumundaki halk otobüsünden fırlayan teker çarptığı bir yayayı yaralarken, 3 araca ve bir iş yerine zarar vererek durabildi.

Sürücüsü Y.G. olan ve Yusuflar Mahallesi Şekerdere Caddesi'nde seyreden 46 H 0019 plakaya sahip özel halk otobüsünün arkada bulunan iki tekeri birden yerinden fırladı.

Tekerlerden biri refüje çarparak dururken, diğeri de bir kilometre boyunca hızla yuvarlanarak bir iş yerine, sonra kaldırımda yürüyen A.B. isimli bir vatandaşa ve sonra da park konumundaki 1 motosiklet ve 2 araca çarparak durabildi.

Tekerin çarptığı A.B. isimli yaya, 112 Acil Servis ekibi tarafından Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne götürüldü.

Kaza nedeniyle Karamanlı Kavşağı Alt Geçidi ulaşıma kapatıldı. Yol, halk otobüsünün tekerlerinin takılmasından sonra kontrollü olarak araçların kullanımına açıldı.

Tekerin cadde boyunca hızla yuvarlanması ve iş yerine çarptığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı.

Görüntülerde kaldırımda yaya hâlde olan bir kadının tekerden çok az bir farkla kurtulması da bulunuyor.

Yorumlar (0)