Otobüs şoförü karantinayı deldi!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yeni tip koronavirüs (Covid-19) temaslısı olduğu belirlenen bir otobüs şoförüne para cezası kesildi. 

YAŞAM 26.11.2020, 13:40 26.11.2020, 15:37

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele dâhilinde toplu taşıma araçları denetlendi. 

Polis ekipleri, toplu taşıma araçlarında sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulup uyulmadığına tek tek baktı. Şoförlerin GBT'lerini (Genel Bilgi Toplama) sorgulayan polis ekipleri, toplu taşıma araçlarının sigorta ve ruhsatlarını da kontrol etti. 

Güvenlik güçleri, Ayazağa-Kabataş hattında seferde bulunan bir belediye otobüsünü durdurdu. Polis ekipleri, denetim sırasında Eyüp K. isimli otobüs şoförünün yeni tip koronavirüs (Covid-19) temaslısı olduğunu ve evde izolasyon altında olması gerektiğini belirledi. 

Polis ekipleri, belediye otobüsünde bulunan tüm vatandaşları indirerek farklı bir otobüse bindirdi. Bunun üzerine Eyüp K. isimli otobüs şoförüne, karantina koşullarına riayet etmediği gerekçesiyle 3 bin 150 Türk Lirası ceza kesildi. 

Yapılan işlemlerden sonra Eyüp K. isimli otobüs şoförü, izolasyon altında olması için evine kadar bırakıldı. Söz konusu belediye otobüsüne ise dezenfeksiyon işlemlerinin uygulandığı ve otobüsün farklı bir şoföre devredildiği görüldü.

Yorumlar (0)