Otobüs durağında en acı bekleyiş

Trafik kazasında kızını kaybeden acılı anne, "hayli uzun süren" işlemlerin tamamlanmasını otobüs durağında gözyaşları içinde bekledi.

YAŞAM 02.02.2020, 12:22
Otobüs durağında en acı bekleyiş

Aydın'da meydana gelen trafik kazasında bir lise öğrencisi yaşamını yitirdi. Kızını gözlerinin önünde kaybeden anne, otobüs durağında "uzun süre" işlemlerin tamamlanmasını bekledi. Acılı anne, daha sonra polis ekipleri tarafından bir araca alındı.

Yürekleri yakan kaza, sabah saat 08.30 sıralarında Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali önünde yaşandı.

Alınan bilgilere göre, kocasının görevi dolayısıyla Aydın'da oturan Mürüvvet Aygül, kızı Beyza ile yarıyıl tatilinde memleketi Bilecik'e gitti. Efeler Lisesinde okuyan kızı Beyza Aygül'ün yarın ders başı yapacak olması sebebiyle anne-kız sabah saatlerinde otobüsle Aydın'a geldi. Baba Ali Aygül de memleketten dönen eşi ile kızını karşılamak için otogara geldi.

Mürüvvet Aygül ve kızı Beyza Aygül otobüsten inip Aydın-Muğla karayolunun Çine gidiş istikametindeki durağa geçmek istedi.

Eşi Mürüvvet Aygül ile kızı Beyza Aygül'ü otogar önünde bekleyen Ali Aygül, ailesinin durağa geçmeye çalıştıklarını görüp seslenince anne ve kızı yoldan geri döndü.

Bu sırada Aydın'dan Muğla istikametine seyretmekte olan 09 HG 824 plakalı Şakir Ç. idaresindeki otomobil Beyza Aygül'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle 8 metre savrulan Beyza Aygül, anne ve babasının gözleri önünde feci şekilde can verdi.

Yolun ortasında ölüp kalan kızının başında gözyaşı döken annenin yaşadığı zor anlar çevrede bulunanları duygulandırdı.

Otobüs durağında uzun süre işlemlerin tamamlanmasını bekleyen acılı anne, daha sonra polis ekipleri tarafından bir aracın içerise alındı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yapılan incelemelerin ardından Beyza Aygül'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Yorumlar (0)