Oto elektrikçide LPG patladı: 1 ölü, 2 yaralı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, oto sanayi sitesinde bulunan bir iş yerinde LPG tüpünün patlaması sonucunda meydana gelen yangında 11 yaşındaki çocuk yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı.

YAŞAM 25.09.2021, 11:15 26.09.2021, 09:33
Oto elektrikçide LPG patladı: 1 ölü, 2 yaralı

Kocasinan ilçesindeki Yeni Sanayi Sitesinde bulunan bir işyerinde LPG tüpünün patlaması neticesinde çıktığı öne sürülen yangın sonrasında itfaiye, sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi.

11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Bölgede polis ekipleri tarafından güvenlik önlemi alınırken, yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın esnasında iş yerinde bulunan 11 yaşındaki Y.C.D. ile beraber 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan 11 yaşındaki Y.C.D., bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından yangın söndürülürken, iş yerinde maddi hasar meydana geldiği görüldü.

Bölgeye gelen Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır; yaşamını yitiren çocuğun ailesine başsağlığı dileyerek; "Akşam saatlerinde yangın çıktığı bildirildi. Biz de bunun üzerine bölgeye geldik. Çalışan iki kişi ve misafir olan bir çocuk yanlarında varmış. 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. LPG tüpü patlamış fakat ondan önce aracın benzin deposundaki arızaya bakarken kıvılcım atmış. Kıvılcımın ardından LPG tankında patlama yaşanmış. Maddi hasarı karşılarız fakat can kaybına çok üzüldük" sözlerini kullandı.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)