Otizmli kuzeni tarafından 6. kattan atıldı

Yunus Efe isimli 2,5 yaşındaki çocuk 6'ncı kattan otomobilin üzerine düştü. Yunus Efe'yi otizmli kuzeninin aşağı attığı iddiası var.

YAŞAM 29.07.2019, 18:18
Otizmli kuzeni tarafından 6. kattan atıldı

İstanbul Esenler'de 2,5 yaşındaki Yunus Efe Özay, 6'ncı kattan park hâlindeki bir otomobilin üzerine düştü. 2,5 yaşındaki Yunus Efe'nin, 17 yaşındaki otizmli kuzeni tarafından aşağı atıldığı iddia edildi.

Korkunç olay Esenler ilçesi Menderes Mahallesi 358. Sokak'ta geçtiğimiz cumartesi günü meydana geldi ancak görüntüler yeni ortaya çıktı.

İddialara göre annesi ile birlikte Esenler Menderes Mahallesi'ndeki teyzesinin yanına misafirliğe gelen Yunus Efe Özay, annesi ve teyzesi ile çatı katında oturduğu sırada 17 yaşındaki otizmli kuzeni tarafından bir anda 6. kattan aşağıya atıldı.

2,5 yaşındaki Yunus Efe Özay, herkesin şaşkın bakışları arasında sokak üzerinde cadde kenarında park halinde bulunan bir otomobilin üzerine büyük bir gürültüyle düştü. Yakınları tarafından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yunus Efe Özay, hemen tedavi altına alındı.

Yunus Efe Özay'ın durumun ciddiyetini koruduğu ve hastanedeki yaşam mücadelesinin sürdüğü bildirildi. Doktorların hayatta tutmak için yoğun mücadele verdikleri talihsiz çocuğun, solunum cihazına bağlı tutulduğu belirtildi.

"Büyük bir gürültü oldu, patlama sesi gibiydi!"

2,5 yaşındaki Yunus Efe Özay'ı hastaneye yetiştiren Bedirhan Çolak olayı şu şekilde anlattı:
"Mahallenin köşesinde oturuyorduk. Bir anda yüksek bir gürültü oldu. Bağırma sesleri olunca aşağıya doğru koştuk. Bebeği teras kattan aşağıya, engelli kuzeni atmış. Çocuk arabanın üzerindeydi. Çocuğu öyle görünce hemen arabamın başına koştum. Hemen hastaneye yetiştirelim dedim. Arabayı getirdim. O sırada ailesi aşağıya indi. Annesini arka koltuğa bindirdik. Bebeği kucağına verdik. Hızlı bir şekilde Bağcılar Devlet Hastanesi'ne yetiştirdik. Durumu kötü görünüyordu. Hareketsizdi."

2,5 yaşındaki Yunus Efe Özay'ı hastaneye yetiştiren Bedirhan Çolak'a olay anında yardım eden Enes Ercan ise şöyle konuştu:
"Patlama sesi gibi bir ses geldi. Hemen baktık. Bebek arabanın tavanındaydı. Bedirhan arabayı getirdi. en son aldığımız habere göre sağlık durumu kötü olmakla birlikte iyiye gittiğini de öğrendik. Tek temennimiz onun iyileşmesi."

2,5 yaşındaki Yunus Efe Özay'ın 6. kattan park hâlindeki otomobilin üzerine nasıl düştüğü araştırılıyor.

Yorumlar (0)