Osmaniye'de kadın cinayeti

Osmaniye’de iki çocuk annesi genç kadın, avukatlık bürosunda karşı karşıya geldiği eşi tarafından dövülerek katledildi.

YAŞAM 09.10.2021, 20:58 11.10.2021, 10:18
Osmaniye'de kadın cinayeti

Aktarılan bilgiye göre, korkunç olay, 29 Eylül tarihinde meydana geldi. 23 yaşındaki iki çocuk annesi Meltem Goncagül, eşiyle boşanma işlemlerini tamamlamak üzere Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan bir hukuk bürosuna geldi. Hukuk bürosuna bir süre sonra kadının eşi İbrahim Goncagül'ün de gelmesiyle birlikte ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine İbrahim Gongagül, bir anda eşini darbetmeye başladı. İhbar üzerine olay mahalline gelen sağlık ekibinin gerçekleştirdiği ilk müdahalenin akabinde genç kadın ilk olarak ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne, ardından da hayati tehlike kaydıyla Gaziantep’e sevk edildi. Son 10 gündür hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan talihsiz kadın, yaşamını yitirdi. 

Tutuklandı

Eşini darbederek ölümüne neden olan İbrahim Goncagül ise olayın ardından emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Talihsiz kadının cansız bedeni yakınları tarafından alınarak Osmaniye’ye getirildi. Meltem Goncagül, kılınan cenaze namazının akabinde son yolculuğuna uğurlandı.













Yorumlar (0)