Osmaniye'de gizli bir hayırsever, işçilere para dağıttı

Osmaniye’de ismi belirsiz bir hayırsever, turp yıkama işiyle uğraşan işçilere para yardımında bulundu.

YAŞAM 06.04.2021, 15:35 06.04.2021, 17:55
Osmaniye'de gizli bir hayırsever, işçilere para dağıttı

Osmaniye Kadirli’de, ismini açıklamayan bir hayırsever, turp yıkayıp paketleyerek geçimini sağlayan işçilerin her birine 100 TL dağıttı.

“Daha önce 50 TL vermişti”

Para dağıtılan işçilerin oldukça mutlu olduğu gözlenirken işçilerden biri olan Erdal Özkul, turpları yıkamakla uğraştıkları sırada bir aracın yanlarında durduğu ve araçtan inen bir hayırseverin gelerek herkese 100 TL dağıttığını ifade etti.

İşçilerden Perihan Toprak, aynı hayırseverin daha önce kendilerine 50 TL dağıttığını ve bu sefer ise 100 lira verdiğini aktardı. Hayırseverin, bir dahaki gelişinde 500 lira vereceğini söylediğini aktaran Toprak, “Bizi çok mutlu etti, ona çok teşekkür ederiz.” sözlerini kaydetti.

“İnsanlığın ölmediğini gösteriyor”

Turp yıkama işiyle uğraşan işçilerden Hamdullah Pınar, bu hayırseverin 20 gün önce de kendilerine 50 TL verdiğini hatırlatarak şunları ifade etti:

“20 gün sonra tekrar yanımıza geldi ve 100'er lira para dağıttı herkese. İnsanlığın ölmediğini gösteriyor bu. Ülkemizde böyle duyarlı insanların olduğunu görmek bizi oldukça mutlu ediyor. Allah bu yardımını kabul etsin inşallah.”

Yorumlar (0)