“Örümcek Adam” Elazığ’da!

Elazığ’da farkındalık oluşturmak isteyen üniversite öğrencisi Çağdaş Aktaş, örümcek adam kostümü giyip sokak hayvanlarını besledi. Elinde mamayla “Örümcek Adamı” görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

YAŞAM 10.01.2022, 17:19 11.01.2022, 14:39
“Örümcek Adam” Elazığ’da!

Fırat Üniversitesi’nde okuyan 22 yaşındaki Çağdaş Aktaş, sokak hayvanları için farkındalık oluşturmak istedi.

Elazığ’da kimi zamanlar çocuklar için farklı etkinlikler düzenleyen Aktaş, şimdi ise örümcek adam kostümü giyip tarihi Harput Mahallesi’nde elinde mamalarla sokak hayvanlarını besledi. O görüntüler karşısında ise mahalleli şaşkınlığını gizleyemedi.

"Hayvansever davranışıyla vatandaşların takdirini topladı"

Farkındalık oluşturmak amacıyla örümcek adam kostümüyle besleme yaptığını söyleyen Çağdaş Aktaş, “Bugün soğuk kış günlerinde Harput’a gelip hayvanları besledik. Farkındalık olması amacıyla örümcek adam kostümüyle geldik. Spiderman kostümüyle normalde çocukları eğlendiriyorduk. Elazığ depremi sonrasında çocukları eğlendirmiştik. Bugün de buraya geldik ve bizler için güzel oldu. Herkes lütfen evinin önüne mama koysun en azından bu soğuk kış gününde hayvanlar aç kalmaz.” şeklinde konuştu.

"Daha çok yardımlar yapacağız"

Tarihi Harput Mahallesi’nde yapmış olduğu besleme esnasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve bu durumdan dolayı memnun olduğunu söyleyen Aktaş, “Görenler şaşırıp kaldı. Bizler için de güzel oldu. Bu tarz etkinlikleri seviyorum. Herkes için çok iyi oldu. Kedilere rastladık fakat köpekleri göremedik. Bundan dolayı kedilere besleme yaptık. Görenler burada Spiderman’in ne işi var dedi fakat bizim için güzeldi. Bu tarz etkinlikler sürecek. Daha fazla yerler gezeceğiz ve daha çok yardımlar yapacağız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)