Ormanlık alana gömülmüş cesedin ardından vahşet çıktı 

Kocaeli’de ormanlık alanda toprağa gömülü olarak bulunan cesedi araştıran ekipler, olayın ardındaki vahşet perdesini araladı. 44 yaşındaki Şengül Güler’in, dini nikahlı eşinin yeğeni tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 

YAŞAM 17.06.2021, 14:47 18.06.2021, 10:25
Ormanlık alana gömülmüş cesedin ardından vahşet çıktı 

Kocaeli Gölcük’te yaşanan olaya göre H.B. isimli şahıs, bir süredir 44 yaşındaki Şengül Güler isimli eşinden haber alamıyordu. Kayıp başvurusunun yapılmasının ardından harekete geçen ekipler, Güler’in kaybına ilişkin şüpheli durumlar tesit etti. Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan incelemeler sonucunda talihsiz kadının, H.B.’nin öz yeğeni Ö.B. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 



9 Haziran 2021 tarihinde Ö.B.’ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan katil zanlısı, cinayeti itiraf etti. Güler ile tartıştıklarını ve boğazını sıkarak öldürdüğünü itiraf eden katil zanlısı, cesedi nereye ve nasıl gömdüğünü de itiraf etti. Gece saatlerinde Gölcük ilçesinin yazlık mezarlığı mevkiisine gelen polis ekipleri, yapılan aramalar sonucunda cesedi buldu. 



Güvenlik kameraları sayesinde yardımcıları da tespit edildi 

İfadesi alındıktan sonra nöbetçi adliyeye sevk edilen Ö.B., tutuklandı. Polis ekipleri, cesedin gömülmesi konusunda kimlerin yardım ettiğini bulmak amacıyla mezarlık çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Kameralarda ise Ö.B.’nin 59 yaşındaki babasını ve 29 yaşındaki kardeşini tespit etti. Ö.B., Güler’i öldürdükten sonra babasına haber vermiş ve babasıyla birlikte ormanlık alana götürerek gömmüşlerdi. Baba ve kardeş de operasyon sonucu gözaltına alındı. 

Yorumlar (0)