Ormanı yakarken yakalanmıştı: İfadesi şoke etti

Antalya'ya bağlı Manavgat ilçesinde çakmakla yangın çıkarmaya çalıştığı esnada suçüstü yakalanan şüpheli tutuklandı. İfadesi alına şahıs, Side Mahallesi'nde 1 Eylül tarihinde yanan evine dikkati çekmek ve sesini duyurmak maksadıyla yangın çıkardığını öne sürdü.

YAŞAM 19.09.2021, 18:42 20.09.2021, 10:28
Ormanı yakarken yakalanmıştı: İfadesi şoke etti

Sorgun Mahallesi'nde bulunan çamlık bölgede üç ayrı noktada meydana gelen orman yangınlarını söndürmeye çalışan orman personelinin, başka bir noktayı çakmakla tutuşturmaya çalıştığı esnada suçüstü yakaladığı Semih K.'nin jandarma karakolundaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

"Amacım dikkat çekmekti"

Sorgun Mahallesi'ndeki çamlık bölgede dün üç ayrı yerde çıkan yangın, karadan ve havadan müdahaleyle söndürülmüştü. Orman personelleri, ormanı çakmakla yakmaya çalışan Semih K.'yi kıskıvrak yakalamıştı. Gözaltına alınan şüpheli şahsın, 14 Eylül tarihinde de Sorgun ormanlık bölgede çıkan ve yaklaşık olarak bir dönüm alanın zarar gördüğü yangını da çıkardığı tespit edilmişti.

Adam yaralama ve uyuşturucu suçlarından sabıkası bulunan şüpheli şahsın, ilk ifadesinde, Side Mahallesi'nde 1 Eylül tarihinde yanan evine dikkati çekmek ve sesini duyurmak maksadıyla yangın çıkardığını öne sürdü. 





Yorumlar (0)