Ordulu minik Cemre, hastalanan köpeğini sırtında veterinere götürdü

Ordu'ya bağlı İkizce ilçesinde yaşamını sürdüren 8 yaşındaki Cemre Su Türköz, hastalanan köpeğini sırtına alarak mahallesine gelen veterinerin yanına götürmesi, herkesin yüreğini ısıttı.

YAŞAM 26.02.2021, 00:42 27.02.2021, 13:59
Ordulu minik Cemre, hastalanan köpeğini sırtında veterinere götürdü

İkizce ilçesine bağlı Düzpelit Mahallesi'nde ikamet eden Cemre Su Türköz, 'Pamuk' ismini verdiği köpeğinin bir süredir kaşındığını fark etti. Minik kız, köpeğinin rahatsızlandığını düşünerek, durumu veteriner hekime aktarmak istedi. İlçede etkili olan yoğun kar yağışı sebebi ile köpeğini veterinere götüremeyen küçük kız, mahallesine veterinerlerin uğradığını gördü. Pamuk’u sırtına alarak karlı yolları aşıp veteriner hekime ulaşmayı başaran minik çocuğu gören Ogün Öztürk, Cemre'nin bu içleri ısıtan hareketinin fotoğrafını çekerek sosyal medya mecralarında paylaştı. 

"Çok kar vardı"

Pamuk'u veterinere götürmek istediğini fakat kar sebebi ile dışarı çıkamadığını dile getiren Cemre Su Türköz, "Pamuk'un hastalandığı gün, Ogün ağabey de mahallemizde bulunan bir ineği kontrol etmeye gelmişti. Bunu duyar duymaz köpeğimi sırtıma aldım ve Ogün ağabeyin yanına gittim. Kendisine köpeğimin hastalandığını belirttim. Pamuk'a iğne yaptı. Para vermek istemedim ama almadı. Çok kar olduğunu için evden çıkamamıştım." dedi.

"Çok şaşırdım"

Küçük kızın yağan karda yanına koşarak gelmesinin kendisini de çok şaşırttığını belirten Ogün Öztürk, "Ben 4 gün evvel hasta bir inek için buraya gelmiştim. İşim bittikten sonra malzemelerimi toplarken Cemre ile karşılaştım. Köpeğini sırtına alarak bana ulaştırmış. Köpeğe gerekli tedaviyi uyguladım." ifadelerini kullandı.










 

Yorumlar (0)