Ordu'da kız arkadaşının etrafında drift yaptı

Ordu’ya bağlı Ünye ilçesinde sokağa çıkma sınırlamasında arabası ile drift yaparak kız arkadaşının etrafında dönen sürücüye 13 bin 575 Türk lirası idari para cezası uygulandı, ehliyetine el konuldu.

YAŞAM 18.04.2021, 22:38 19.04.2021, 15:29
Ordu'da kız arkadaşının etrafında drift yaptı

Ünye ilçesinde sokağa çıkma sınırlaması sebebi ile boş kalan yolda kimliği belirsiz bir sürücü, drift yaptığı aracıyla, yolda duran sevgilisinin etrafında tur attı. Sosyal medya mecralarında paylaşılan görüntüler yurttaşlar tarafından tepki çekerken, güvenlik güçleri de derhal harekete geçti. 



Ehliyetinden de oldu

Çaybaşı ilçesi yol ayrımında, kimliği henüz tespit edilemeyen bir sürücü tarafından gerçekleştirilen ve otomobilin tanınmaması için sökülen plakaya karşın jandarma personelleri sürücüyü yakalayarak, 13 bin 575 Türk lirası idari para cezası uygulayıp ehliyetine de el koydu. Öte yandan, iki şahıs hakkında, sokağa çıkma sınırlamasına uymadıkları için idari para cezası uygulandı.

Vali Sonel'den paylaşım

Sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntülerin akabinde söz konusu şahısların yakalandığını ve gerekli cezai işlemin uygulandığını  dile getiren Ordu Valisi Tuncay Sonel, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, “Ordu-Ünye’de kamuoyunu ciddi oranda rahatsız eden, drift yapan şahıs ve yanındaki arkadaşı güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanmış; araç sürücüsüne 13 bin 575 Türk lirası idari para cezası uygulanarak ehliyetine el konulmuş, ayrıca, her iki şahsa sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları için idari yaptırım cezası uygulanmıştır.” sözlerini sarf etti. 



Yorumlar (0)