Ordu'da dehşet: Eski eşini yanıcı madde dökerek yaktı

Ordu'da bir şahıs, 5 ay evvel boşandığı eski eşini yanıcı madde ile yaktı. Ağır şekilde yaralanan talihsiz kadın, tedavi altına alındı.

YAŞAM 12.01.2022, 19:31 13.01.2022, 12:13
Ordu'da dehşet: Eski eşini yanıcı madde dökerek yaktı

Korkunç olay, Fatsa ilçesine bağlı Dolunay Mahallesi üzerinde bugün yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, 2 evlat annesi Elvan Sözkesen (38), 10 senelik eşi Erkan Emiroğlu'dan (38) 'şiddet' gerekçesiyle 5 ay evvel boşandı.

Jel tutuşturucuyla yaktı

Aktarılan bilgilere göre, boşandığı eşinin tehditleri üzerine 2 gün evvel şikayette bulunan Sözkesen, bugün evlatlarını okula bıraktıktan sonra evine döndü. Uzaklaştırma kararına ilişkin işlemler için adliyeye gitmek üzere evden ayrılan kadın, bu esnada kendisini takip eden eski eşi ile karşılaştı. Eski eş, talihsiz kadının yanına doğru gelerek su istedi. Bu esnada jel tutuşturucuyu kadının üzerine döken Emiroğlu, Sözkesen'i ateşe verdi. Alevler içerisinde kalan talihsiz kadın, çığlık atarak yardım istedi. Komşularının yardımıyla kurtarılan Sözkesen, adeta ölümün eşiğinden döndü. Tedavi altına alınan kadın, hayati tehlike riskiyle Samsun'a sevk edildi. 

Yaşadığı dehşet anlarını anlattı

Maruz kaldığı dehşeti anlatan Elvan Sözkesen, "Benimle yeniden evlenmek istiyordu. Reddettiğim için tehdit ediyordu. Karşımda görünce kaçmaya başladım, arkamdan sıvı bir şey attı. Ardından da bir şey alevlendi. Komşularım beni banyoya götürüp söndürdü. Bu kadarını da tahmin etmiyordum. İnsan evlatlarına acır. Bu bir caniliktir." dedi. 

Olayın ardından kaçan Emiroğlu, emniyet güçleri tarafından yakalayarak gözaltına aldı. 

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.







Yorumlar (0)