Ordu'da 70 yaşındaki kimsesiz adam, harabe evden alınarak huzurevine yerleştirildi

Ordu'da harabe bir evde yaşam mücadelesi veren 70 yaşındaki vatandaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından huzurevine yerleştirildi.

YAŞAM 02.02.2021, 20:43 03.02.2021, 12:24
Ordu'da 70 yaşındaki kimsesiz adam, harabe evden alınarak huzurevine yerleştirildi

Perşembe ilçesinde bulunan Efirli Mahallesi'nde H.S. adlı vatandaşın harabe durumdaki bir evde yalnız başına yaşadığını öğrenen Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanlığı’na bağlı personeller, talihsiz adama yardım eli uzattı. Eve giden ekipler, ilk etapta genel sağlık kontrolünden geçirilen H.S.'yi, Ordu Ahmet Cemal Mağden Huzurevine yerleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, Ordu Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'in talimatıyla, evi olmayan kimsesiz vatandaşları tespit etmeye başladıklarını dile getirdi.

Gerçekleştirilen incelemelerin ardından Perşembe ilçesi Efirli Mahallesi'nde, 70 yaşındaki kimsesiz vatandaşın zor koşullarda, harabe bir evde yaşamını devam ettirmeye çalıştığını belirlediklerini aktaran Bilkay, "Duruma kayıtsız kalmayarak, daha iyi şartlarda hayatını devam ettirmesi için onu huzurevine yerleştirdik. Vatandaşımız, artık çok daha iyi bir ortamda yaşamını sürdürecek." dedi.





Yorumlar (0)