Onlarca koyun, kavurucu sıcağa karşı kapalı bagajda taşındı 

Her sene Kurban Bayramı’ndan önce yayınlanan acı görüntüler bu sene de gelmeye başladı. İstanbul’da bir vatandaş, kavurucu havaya aldırış etmeden onlarca koyunu kapalı bagajda taşıdı. Bagaj açıldığında sürücüler ve vatandaşlar gördükleri karşısında şaşkına uğradı. 

YAŞAM 29.06.2021, 14:42 30.06.2021, 09:42
Onlarca koyun, kavurucu sıcağa karşı kapalı bagajda taşındı 

İstanbul Ataşehir istikametinde yaşanan olayda bir vatandaş, panelvan tipi aracıyla kapalı kasanın içerisine onlarca koyun doldurup seyahat etti. Kavurucu sıcaklıktaki havaya aldırış etmeden hayvanları havasız bırakan sürücünün yaptığı, bagaj kapağının kendiliğinden açılmasıyla ortaya çıktı. 



Dışarı çıkmak isteyen hayvanların kafasına vurdu 

Bagajın açıldığını fark ederek aracını sağa çeken sürücü, dışarı çıkmak isteyen hayvanlara fırsat vermeden hepsini yeniden aracın arkasına sıkıştırdı. Dışarı çıkmak konusunda ısrar eden hayvanların kafasına vurarak hepsini bagaja sıkıştıran sürücü, kısa süre içinde yoluna devam etti. 



Bagajdan çıkmaya çalışan ve kapak açıldığında görünen koyunların hali ise hem çevredekileri hem de yoldaki diğer sürücüleri şoka uğrattı. Yaşananlar, bir sürücünün kamerasına yansıdı. 

Yorumlar (0)