Önce sevgilisini sonra kocasını katletti

Aydın'a bağlı Efeler ilçesinde beş sene evvel sevgilisini bıçakla katleden, dün gece de tartışma yaşadığı kocasını aynı yönteme başvurarak kalbinden bıçaklayarak öldüren E.B. adlı kadın tutuklandı.

YAŞAM 07.05.2022, 19:06
Önce sevgilisini sonra kocasını katletti

Söz konusu olay, Cuma Mahallesi 209 Sokak'ta dün gece saat 23.00 sularında yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, E.B. ve kocası Doğukan Bağ arasında henüz tespit edilemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma kısa bir süre içinde büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. E.B.'nin dört bıçak darbesine maruz kalan Bağ, ağır bir şekilde yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Bağ, tüm çabalara karşın kurtarılamayarak can verdi. E.B. ise gözaltında alınarak karakola götürüldü. Polis karakolundaki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliye sevk edilen şahıs tutuklandı. 

Beş sene evvel de sevgilisini katlettiği ortaya çıktı

Söz konusu şahsın beş sene evvel de sevgilisi olduğu öne sürülen Tolga Arslan’ı (27) sırtından bıçaklayarak katlettiği ortaya çıktı. E.B.’nin üç sene cezaevinde yattıktan sonra iki sene evvel tahliye edildiği ve Bağ ile dünyaevine girdiği belirtildi. 

Yorumlar (0)