Önce evini ateşe verdi sonra polise bıçak ve satırla direndi

Bursa’da bir uyuşturucu bağımlısı şahıs, evini ateşe verdikten sonra mahalle sakinleriyle birlikte polis ve itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı.

YAŞAM 12.06.2021, 12:52 13.06.2021, 10:00
Önce evini ateşe verdi sonra polise bıçak ve satırla direndi

Bursa’da evini ateşe veren uyuşturucu bağımlısı Mustafa D., olay yerine gelip müdahale etmek isteyen ekiplere saldırdı.

Bunalıma girip evini ateşe verdi

Olay, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde meydana geldi ve iddiaya göre, uyuşturucu sebebiyle bunalıma giren ve yakın dönemde ise eşini kaybeden Mustafa D., kullandığı uyuşturucu maddenin etkisiyle yaşadığı evi ateşe verdi. 

Balkona çıkarak, elindeki satır ve ekmek bıçağı ile mahalle sakinlerine tepki göstermeye başlayan şahsı gören vatandaşlar, olayı polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri olay yerine geldikten sonra yangına müdahale ederken, uyuşturucu bağımlısı şahıs ise balkona çıkardığı eşyaları yakmayı sürdürdü. 

Uyuşturucu bağımlısı şahıs, evini ateşe vermesinin ardından çıkan yangını söndürmek için gelen itfaiye ekiplerine satır ve ekmek bıçağı ile bir süre direndi. 

Ardından polis ekiplerinin levye ve koçbaşı ile kapıyı kırarak içeri girmesinin ardından 25 yaşındaki Mustafa D., etkisiz hale getirildi. 

Şahsın gözaltına alınmasından sonra sokağa giren itfaiye ekipleri yangına müdahale etti, ancak evin kullanılamaz hâle geldiği belirlendi.

Gözaltına alındıktan sonra ambulansta ilk müdahalesi yapılan şahıs ardından emniyete götürüldü.  



Yorumlar (0)