Önce barışma teklifini reddeden eşini ardından kendini vurdu!

Kırşehir'de boşanma aşamasında olduğu eşi Hatice T. ile barışmak isteyen 30 yaşındaki M.T., barışma teklifi reddedilince dehşet saçtı. Yanında getirdiği tabancayla eşini öldüren zanlı, bir dinlenme tesisinde polisler tarafından sıkıştırılınca kendi başına ateş etti. İşte kan donduran olaya dair detaylar...

YAŞAM 18.09.2022, 15:24 19.09.2022, 14:53 Hakan Öksüz
Önce barışma teklifini reddeden eşini ardından kendini vurdu!

Kırşehir'de kendisinden boşanmak isteyen eşini öldüren adam dehşet saçtı. Korkunç olay, Kervansaray Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 30 yaşındaki M.T. adlı şahıs ile boşanma aşamasındaki Hatice T. (20) arasında bir süredir anlaşmazlık yaşanıyordu. Kendisinden boşanmak isteyen eşi Hatice T.'nin evine giden M.T., barışmak istediğini söyledi. Bu talep, Hatice T. tarafından reddedildi.

Yanından getirdiği tabancayla eşini öldürdü

Barışma teklifinin geri çevrilmesi nedeniyle cinnet getiren M.T., yanında getirdiği tabanca ile Hatice T.'ye ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Sağlık ekipleri, Hatice T.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiğini bildirdi. Eşini vurduktan sonra aracıyla kaçan M.T., Ankara-Kayseri karayolu üzerinde yer alan bir dinlenme tesisinde polis tarafından sıkıştırıldı. 

Polisler sıkıştırınca kendini de vurdu

Kaçacak bir yeri kalmayan yakalanacağını anlayan M.T., eşini öldürdüğü tabancayla kendisini de başından vurdu. Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan M.T.'nin yaralı olduğu kaydedildi. Olayın ayrıntılarının ortaya çıkarılması için soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

Yorumlar (0)