Önce alkol sonra hâkim çarptı!

"Bana araba çarptı" diye ambulans isteyen ancak araba değil alkolün çarptığı ortaya çıkan kişi, doktora saldırınca bu kez de hâkim çarptı.

YAŞAM 02.07.2020, 15:27 02.07.2020, 16:29

Elazığ'da "Bana araba çarptı" diye ihbarda bulunarak ambulans isteyen ancak ambulansla getirildiği hastanede alkolün çarptığı ortaya çıkan şahıs doktora saldırında bu kez de hâkimin gazabına uğradı.

Edinilen bilgilere göre, telefonla 112 Acil Servis’i arayan 40 yaşındaki Tayfun K, kendisine araba çarptığını iddia ederek ambulans istedi.

Belirtilen adrese gelen 112 Acil Servis ekibi, ambulansla Tayfun K.’yi Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Fırat Üniversitesi Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Tayfun K'ye araba çarpmadığı, alkollü olduğu tespit edildi.

Muayeneyi gerçekleştiren sağlık ekiplerinin araba kazası değil alkollü olduğunu doktora söylemesi üzerine sinirlenen Tayfun K., acil serviste yatan onlarca hastanın içinde taşkınlık yapmaya, bağırıp çağırmaya ve etrafa saldırmaya başladı. Taşkınlık yapmaması konusunda kendisini uyaran doktor Mustafa Uçarel’e de saldıran alkolik şahıs, doktorun yere düşmesine ve başını sandalyeye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Alkolik adamın yaraladığı doktor Mustafa Uçarel’e anında meslektaşları müdahale ederek tedavisini yaptılar.

Acile gelen hastanenin güvenlik görevlilerinin etkisiz hâle getirdiği alkolik Tayfun K, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarının da delil olarak alındığı olayda alkolik Tayfun K. önce ifadesi için Emniyet’e, burada işlemlerinin tamamlanmasının ardından da adliyeye sevk edildi.

Yalan söyleyerek ambulansı ve sağlık ekiplerini meşgul eden, kendisini tedavi eden sağlıkçılara saldırarak nankörlüğünü ortaya koyan ve alkolik olduğu ortaya çıkan Tayfun K., çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)