Ölüme ramak kaldı: Hatalı sollama yapan otomobil, tır ile çarpıştı 

Kocaeli’de önündeki aracı geçmek amacıyla hatalı sollamaya imza atan sürücü, karşıdan gelen tırla çarpıştı. Ölümden kıl payı dönülen olayda 4 kişi yaralandı. 

YAŞAM 13.09.2021, 08:26 13.09.2021, 15:55
Ölüme ramak kaldı: Hatalı sollama yapan otomobil, tır ile çarpıştı 

Kocaeli Gebze’de Eskihisar feribot yolu üzerinde meydana gelen kazada feribot iskelesi istikametinde seyreden 77 BE 205 plakalı aracın sürücüsü M.G., önündeki aracı sollamak istedi. Yasak olan bölgede hatalı sollamaya imza atan M.G., karşı yönden gelen 34 G 87514 plakalı tır ile kafa kafaya çarpıştı. 



Tır şoförünün hamlesi, faciayı önledi 

Kaza anında otomobilin tır altına girmesini önlemek için direksiyonu kıran tır şoförü A.G., yol kenarındaki duvara çarparak durabildi. Kazada tır şoförü A.G., otomobil şoförü M.G. ve otomobilde yolcu olarak bulunan H.G. ile S.G. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. 



Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor 

Olay yerine kısa sürede intikal eden itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde gerçekleştirdi. Yaralılardan ikisi Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, diğer ikisi de Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 4 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

Kaza sırasında parçalanan otomobil çekici ile olay yerinden kaldırılırken tır da vinç yardımıyla sürüklenerek çekiciye yüklendi. Saatlerce kapalı tutulan yol, kontrollü olarak trafiğe açıldı. 







Yorumlar (0)