Ölüm baba ve asker oğlunu aynı gün yakaladı!

Edirne'de vatani görevini yapan25 yaşındaki Fatih Küçük, İstanbul'da kanser tedavisi gören babasını son kez görmek için hastaneye gitti.  Babasını son halini görünce üzüntüden önce kalp krizi ardından da beyin kanaması geçiren Küçük, babasının yattığı hastanede tedaviye alındı. Ancak ölüm tüm çabalara rağmen baba ve oğlu, 5 saat arayla yakaladı.

YAŞAM 18.04.2021, 15:27 19.04.2021, 12:30 Hanife
Ölüm baba ve asker oğlunu aynı gün yakaladı!

61 yaşındaki Cevdet Küçük, bir süredir kanser tedavisi görüyordu ve durumunun ağırlaşması sonucu İstanbul'da hastaneye kaldırılarak yoğun bakım alındı. 



Baba Küçük’ün durumunun ağırlaşması sonucu tank er olarak Edirne 54. Mekanize Piyade Tugayında vatani görevini yapan 120 günlük asker Fatih Küçük’e haber verildi. Babasını son kez görmek için İstanbul'a giden Küçük, babasının son halini görünce üzüntüye dayanamayıp önce kalp krizi, akabinde de beyin kanaması geçirdi ve babası ile aynı hastanede tedaviye alındı



Cuma günü, ölüm ilk olarak sabahın erken saatlerinde baba Cevdet Küçük’ü yakaladı. Fatih Küçük ise babasını vefatından yaklaşık beş saat sonra hayata veda etti.



Memleketleri Kastamonu’nun Ağlı ilçesine bağlı Dikmen Mahallesi'ndeki baba ocağına getirilen Türk bayrağına sarılı Fatih Küçük ile babası Cevdet’in cenazeleri, baba evinde helallik alındıktan sonra, sabah erken saatlerde pandemi koşullarına uygun bir şekilde cenaze namazları kılındı.



Askerler,  aile kabristanlığına yan yana defnedilen baba ile oğlunun tabuta sarılı Türk bayrağını, acılı aileye teslim ederek, başsağlığında bulundular  



"2 ay kalmıştı"

Ailenin yakın akrabalarından Salih Kalay, Baba Küçük’ün bir müddettir kanser tedavisi aldığını ve oğlu Fatih’inde 4 aylık asker olduğunu belirterek, askerliğini bitmesine iki ay kaldığını söyledi.

Yorumlar (0)