Ölen yavrusunun başında bekleyen anne köpek, duygulandırdı!

Kars’ta yaşanan bir olay, görenlerin duygu seline kapılmasına neden oldu. Yavrusu ölen bir anne köpek, dakikalarca yavrusunun başında bekledi. Yavru köpeğini kaldırmak için uğraşan anne köpeğin acı bekleyişi, sokaktan geçen vatandaşları duygulandırdı.

YAŞAM 25.02.2021, 10:16 26.02.2021, 09:14
Ölen yavrusunun başında bekleyen anne köpek, duygulandırdı!

Yolda yatan yavrusunu yalayarak ve sağa sola döndürerek uyandırmaya çalıştı, ne yaptıysa başarılı olamadı. Kars’ta yaşanan anne köpek ve yavrusunun dram, görenleri duygu seline kaptırdı. Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi’nde yaşanan olayda bir yavru köpek, yoldan geçen bir aracın altında kaldı. Olayın ardından caddede bulunan vatandaşlar tarafından kaldırıma çekine şanssız yavru köpeğin öldüğü belirlendi.

Yavrusunu uyandırmaya çalıştı

Dakikalar sonra yavru köpeğin annesi yolda belirdi. Kaldırımda duran yavrusuna dakikalarca bakan anne köpek, bir süre sonra yavrusunun yanına geldi. Ölen yavrusunu ayağa kaldırmak için dakikalarca uğraşan anne köpek, ne yaptıysa başarılı olamadı. Kimi zaman yavrusunu yaladı, kimi zamansa onu sağa sola döndürmeye çalıştı. Yavrusunun hayatını kaybettiğini anlayan anne köpek, yavru köpeğin başucuna yattı.

Anne köpeğin acı bekleyişi, yürekleri burktu

O anda yoldan geçen vatandaşları ise, bu manzara karşısında oldukça duygulandı. Yavrusunun etrafında sürekli dolaşan anne köpek, vatandaşlar tarafından sevildi ve moral verilmeye çalışıldı. Olay yerine gelen belediye ekipleri ise, yavru köpeğin ölüsünü aldı. Yavrusunu kaybeden anne köpek ise bir süre sonra gözlerden kayboldu. Acı bekleyiş, olay yerinde bulunan herkesin yüreğini dağladı.

Yorumlar (0)