Öldüresiye dövdüğü İranlı eşi için aşk kitabı yazdığı ortaya çıktı

Adana'da geçtiğimiz günlerde, komşuların evinde İran uyruklu eşini öldüresiye döven ve ardından zanlı kocanın, 3 yıl önce aşk kitabı yazdığı ve eşine sevgililer gününde bu kitabı hediye ettiği ortaya çıktı.

YAŞAM 17.04.2021, 12:10 18.04.2021, 10:24
Öldüresiye dövdüğü İranlı eşi için aşk kitabı yazdığı ortaya çıktı

Adana’da, geçtiğimiz günlerde iftar yemeği için komşularının evine giden 32 yaşındaki Galavizh Ayoubi Amirabad, 36 yaşındaki eşi Z.Ç tarafından komşularının evinde darp edilmişti.

Eşi için aşk kitabı hazırlamış

Z.Ç. tarafından darp edilen Amirabad'ın kızı, annesinin darp edildiği görüntüleri, sosyal medyada paylaşması üzerine olay büyük tepki toplamıştı. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, zanlıyı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklandı.

Olayın ardından açıklamalarda bulunan Amirabad, eşinin ilk dönemlerde kendisine iyi davrandığını ve kendisine aşk kitabı yazdığını açıkladı. 

Tanışmalarının 3. yılında hazırladığı aşk kitabını sevgililer gününde kendisine hediye ettiğini söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tanışmamızın 3. senesinde bu kitabı hazırladı bana. Sevgililer gününde bu kitabı bana hediye etmişti. Kendisini kimsesiz olarak kitapta yazmış ve hayatta bensiz olamayacağını anlatmış. O kadar güzel şeyler yazmış ki ben, aşkına ciddi anlamda çok güvenmiştim. Bu kadar duygu gerçekten yalan olabilir mi diye düşünüyorum? Her şey oyunmuş ben şu an hâlâ şok içerisindeyim. Benimle fazlasıyla ilgileniyordu, başımdan güller döküp beni gezdiriyordu. Maddi açıdan zor günler yaşamaya başladım bu yüzden onun da bana karşı sevgisi bitti. Aşk bitince şiddet göstermeye başladı. Önceleri de hep bir şekilde bahaneler bulup benim başka sevgililerim olduğunu söyleyip huzursuzluk çıkarıyordu sürekli. Birkaç defa daha dövdü ve sayısını hatırlamıyorum. Bir kere şikayetçi oldum ardından şikayetimden vazgeçtim. Sonra benim için bir mezar kazıp ölmemi istedi fakat ben buna rağmen onunla yeniden barıştım. İnsanlara bir şans verilmesi gerekiyor diye düşündüm. Ama kadınları ve alkolü bırakmadı ve ardından hayatını bu hale çevirdi.”





Yorumlar (1)
İsmail Anar, 3 yıl önce
Ah şu kadınlar,buraya varana kadar ne bekledi ki.Sandınmıki,değişir,iyileşir.İyileşmez,değişmez.İlk şiddet uyguladığı da,uzaklaşacak tın ki,şimdi bu durumlara düşme.Adalet,zaten bitmiş ülkede.2 ',3ay yatar,çıkar.Yine devam dövmeye.