Öldürdüğü 3 akrabasının kabrinde intihar etti

Arazi anlaşmazlığı yüzünden 3 akrabasını öldüren zanlı ölü bulundu. Şüphelinin, işlediği cinayetler sonrasında intihar ettiği değerlendiriliyor.

YAŞAM 03.05.2020, 14:37 03.05.2020, 15:01
Öldürdüğü 3 akrabasının kabrinde intihar etti

Rize ilinin Pazar ilçesinin Şehitlik köyünde dün arazi anlaşmazlığı sebebiyle akrabası olan 3 kişiyi silahla vurarak öldüren zanlı bu sabah ölü hâlde bulundu. Şüphelinin işlediği cinayetler sonrası intihar ettiği değerlendiriliyor.

Pazar ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden dün çıkan tartışma 4 can kaybıyla sonuçlandı.

Üçünü de vurmuştu

Pazar ilçesinin Şehitlik köyünde aralarında arazi anlaşmazlığı olduğu kaydedilen köy muhtarı Osman Dalyanoğlu ile amcasının oğlu Hasan Dalyanoğlu arasında tartışma çıktı. Tartışmada Hasan Dalyanoğlu silahını çekerek, akrabaları olan muhtar Osman Dalyanoğlu ve eşi Bahriye Dalyanoğlu ile bir diğer akrabası Şerife Dalyanoğlu'na ateş etti.

51 yaşındaki muhtar Osman Dalyanoğlu ve muhtarın 50 yaşındaki eşi Bahriye Dalyanoğlu olay yerinde yaşamını yitirirken, vücuduna kurşunlar isabet eden Şerife Dalyanoğlu da Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından RTEÜ (Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şerife Dalyanoğlu, dün gece tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Mezarlıkta bulundu

Olay sonrası kaçan katil zanlısı Hasan Dalyanoğlu'nun ise bugün öğle saatlerinde Dalyanoğlu Mezarlığı mevkiinde cansız bedeni bulundu.

Ölen 3 kişi için mezar yeri kazan şahıs, yerde yatan birisini gördü. Şahsın yanına gittiğinde ise yerde cansız yatan kişinin, olayın zanlısı Hasan Dalyanoğlu olduğunu gördü. Hasan Dalyanoğlu'nun, işlediği cinayetler sonrasında pişman olarak aile kabristanına gittiği ve burada intihar ettiği düşünülüyor. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar (1)
musa bobur 4 yıl önce
Allah rahmet eylesin