Olay yerine giden bekçiler saldırıya uğradı: 1 şehit 1 ağır yaralı 

Tekirdağ’da silahlı kavgaya müdahale etmek için olay yerine giden bekçiler saldırıya uğradı. Bir bekçi şehit olurken diğeri de ağır yaralandı. 

YAŞAM 14.07.2021, 07:16
Olay yerine giden bekçiler saldırıya uğradı: 1 şehit 1 ağır yaralı 

Tekirdağ Süleymanpaşa’da iki husumetli arasında silahlı kavga çıkması üzerine olay yerine giden iki bekçi saldırıya uğradı. Husumetli bir kişi, pompalı tüfekle bekçilere ateş açtı. Yaralı iki bekçi hızla hastaneye kaldırılırken 31 yaşındaki G.K. isimli görevli memur, hastanede şehit düştü. B.D. isimli yaralı memurun ise durumunun ağır olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Arkadaşlarının şehit haberini duyan bekçiler, hastaneye akın etti. 



Özel harekat operasyonu ile bir kişi gözaltında 

Bekçilere saldırı düzenleyen kişi, özel harekat destekli operasyon ile gözaltına alındı. N.S. isimli kişi, zırhlı polis aracı ile önce hastaneye götürüldü. Burada sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra ise emniyete nakledildi.  



Olayın duyulmasının ardından Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık da olay yerine gelen kişiler arasındaydı. 

Yorumlar (0)