Okulda baygınlık geçirdi, kurtarılamadı!

Ankara Keçiören'de bir okulda rahatsızlanan 6 yaşındaki ilkokul öğrencisi hayatını kaybetti. Mert Yağız Köksal'ın, nefes borusuna kaçan bir yiyecek parçası sebebiyle hayatını kaybettiği şüphesi üzerine duruluyor.

YAŞAM 10.12.2019, 16:15
Okulda baygınlık geçirdi, kurtarılamadı!

Keçiören'de bulunan Şehit Ahmet Kabukçu İlkokulu'nda eğitim gören Mert Yağız Köksal, sabah saatlerinde teneffüste rahatsızlandı ve bayıldı. Durumu fark eden görevliler, çocuğa müdahalede bulundu.

Mert Yağız Köksal, buradan ambulansla Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Kesin ölüm sebebi otopside belli olacak

Nefes borusuna kaçan bir yiyecek ya da hazır gıda ambalajı parçası sebebiyle öldüğüşüphesi üzerinde durulan Mert Yağız Köksal'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na kaldırdı. Öğrencinin kesin ölüm sebbei otopside belli olacak.

"Dudaklarının morardığını gördüm"

Okul yöneticisi, hizmetliyi yere yığılan öğrenciyi kaldırmaya çalışırken gördüğünü söyleyerek, "Ben çocuk düştü sandım, sordum. Hizmetli, 'Hocam bu çocukta bir şey var, ayağa kaldıramıyorum' dedi. Baktım ağzından köpükler geliyor, dudaklarının morardığını gördüm. 'Birisi mi vurdu?' diye sordum. 'Yok, boğazını tutuyor' dedi. Hemen sağlık ocağına götürdük, orada müdahale ettiler, ambulansla hastaneye giderken öldüğünü söylediler. Ben sara nöbeti geçirdiğini düşündüm, yutma yok" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)