Oklava ile karısının gözünü çıkardı

Kocasından öldüresiye dayak yiyen kadın, gözünün biri dışarı doğru patlayınca öldürülmekten kurtuldu. Tek gözünü kaybeden kadın, "Beni öldürecekti, gözümü görünce korkup bıraktı." dedi.

YAŞAM 30.12.2019, 15:25
Oklava ile karısının gözünü çıkardı

Samsun'da bir kişi, karısını oklava ile döverek öldürüyordu. Şiddet sonrası kadın tek gözünü kaybetti.

Korkunç olay, Samsun ilinin Bafra ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, 32 yaşındaki Mehmet K, 3 çocuğunun annesi olan 10 yıllık eşi Elif K'yı (30) oklava ile öldüresiye dövdü.

Oklava ile karısı Elif K'nın gözünü çıkaran cani adam Mehmet K. paniğe kapılarak karısını hemen OMÜ (Ondokuz Mayıs Üniversitesi) Tıp Fakültesine getirdi. 1 gün yoğun bakımda yatan Elif K.'nın sol gözünü kaybetmesinin yanı sıra burnunun kırık olduğu ve vücudunun çeşitli yerlerinde de ağır darp olduğu belirlendi.

Olaydan sonra Elif K.'nın ailesi şikayetçi oldu. Polisinin gözaltına aldığı koca Mehmet K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

"Beni öldürecekti, gözümü görünce korkup bıraktı"

Olayla ilgili bilgi veren Elif K.'nın yengesi Neriman Keskin, şunları söyledi:

"Yoğun bakımdan çıktıktan sonra Elif bize bir şeyler anlattı. Öldürecekmiş, gözünü görünce korkup bırakmış. Ameliyat oldu ama göz yuvasından çıktı. Tehditler almış. 10 yıla yakın bir evliliği var. Bu 10 yıl içinde hep şiddet dolu bir evlilik geçirdi. Daha öncesinde zaten 3 yıllık bir ayrılık yaşadı. Eşi tekrar barışmak istediği için, çocukları için yuvasına geri döndü. Gözünün görme yetisini kaybetti. Doktor bize, yapılan ameliyatın görmesiyle alakalı olmadığı söyledi. Görme şansının da olmadığını anlattı. Sadece 'Gözü elimizden geldiğince toparlayacağız ve yeniden yerine koymaya çalışacağız' dedi doktor bey. Çok darbe almış, iç organları çok zedelenmiş."

"Gözünü kimse geri getiremeyecek"

Caydırıcı cezaların gelmesini isteyen yenge Neriman Keskin, isyan dolu sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Hiç bir olayın sonu gelmiyor. Emine bitiyor, Ceren başlıyor. Belli bir rakam mı var acaba caydırıcı cezanın gelmesi için. Daha kaç kadının, çocuğun katledilmesi gerekiyor. Elif'in şu yaralı hali değil ölüsü de gelmiş olabilirdi. 3 çocuk annesi o çocukların, annenin ne yaşadığını anlayamayız. O gözü kim telafi edebilecek. Dünyaları önüne serseniz gözünü kimse getiremeyecek."

Yorumlar (0)