Öğretmenler odasının dolabını açınca şaşkına döndüler

Bursa'da bir kedi, okulda öğretmen odasının eşya dolabına doğum yaptı. Dolabı açan öğretmenler, gördükleri manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı.

YAŞAM 21.08.2021, 20:18 21.08.2021, 20:24
Öğretmenler odasının dolabını açınca şaşkına döndüler

Osmangazi ilçesindeki I. Murat İlk ve Orta Okulu'nun öğretmenleri, hayvan sevgisiyle ön plana çıkıyor. Okulun bahçesinde öğretmenlerin beslediği kediler, her sene iki kez yavruluyor. Her yıl okulun bahçesine yavrulayan kedi, bu sene öğretmenler odasını mesken tuttu. Anne kedi, öğretmenlerin eşyalarının bulunduğu dolabın içine yavruladı. Odadaki dolabı açan öğretmenler, anne kedi ve 3 yavrusunu görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Anne ve yavrularını rahatsız etmek istemeyen öğretmenler, can dostlara gözleri gibi bakıyor.

"Kulübesini beğenmez oldu"

Kedinin öğretmenler odasının dolabına yavru yaptığını dile getiren okul müdürü Vahdet Okulevi, "Bizim kedi yılda iki kez yavru yapar. Biz kedi için bahçede bir kulübe yaptırdık. Bu aralar kulübeyi beğenmez oldu. Artık öğretmenler odasının dolabını kullanmayı tercih ediyor. Biz de ses etmedik. Bizim okulumuzda hayvan sevgisi bir hayli fazla. Kediler hür bir şekilde hareket ediyor. Bütün öğretmenler gönüllü olarak hayvanların bakımını üstleniyor. Mamayı ortak para toplayarak alıyoruz. Büyüyen yavruları bazen öğretmenlerimiz, bazen veliler evlerine götürüyor." diye konuştu.





Yorumlar (0)