Öğretmen çift EBA'dayken bebekleri aşağı düştü!

Öğretmen çiftin EBA'dan canlı derse girecekleri için üst kat komşularına emanet ettikleri bebekleri aşağı düşerek hayatını kaybetti.

YAŞAM 24.09.2020, 13:12 25.09.2020, 13:54
Öğretmen çift EBA'dayken bebekleri aşağı düştü!

Konya ilinin Çumra ilçesinde öğretmenlik yapan anne ve baba, EBA'dan öğrencilerine canlı ders verdikleri esnada 20 aylık bebekleri balkondan düşerek yaşamını yitirdi.

Konya'nın Çumra ilçesinde farklı okullarda öğretmenlik yaptıkları öğrenilen Mustafa Bayram ve eşi Deniz Bayram, üst kat komşularına giderek, EBA'dan canlı derse girmeleri gerektiğini ve bebeklerine bakıp bakamayacaklarını sordu. Üst kat komşuları 20 aylık bebekleri Kumsal Bayram'ı aldıktan sonra eve inen Mustafa Bayram ve Deniz Bayram öğretmenler, ayrı odalarda ve ayrı bilgisayarlarda aynı anda EBA üzerinden öğrencilerine canlı olarak ders vermeye başladı.


 
Mustafa Bayram ve Deniz Bayram çifti canlı derse başladıktan bir süre sonra, üst kat komşusunun emanet olarak baktığı 20 aylık bebek Kumsal Bayram 7. katın balkonundan aşağı düştü.

Durumun ihbar edilmesine üzerine korkunç olayın yaşandığı adrese gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, 20 aylık bebeğin geri döndürülemeyecek şekilde hayatını kaybettiğini belirledi.

Anne ve baba perişan

20 aylık talihsiz bebeğin cenazesi, bugün Konya merkezde bulunan Hacıveyis Camisi'nde kılınan cenaze namazdan sonra Üçler Mezarlığı'nda ağıtlar ve gözyaşları içinde defnedildi.

Anne Deniz Bayram tedavisi sebebiyle cenazeye katılamazken, baba Mustafa Bayram'ın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Acılı babayı cenaze töreninde yakınları teselli etmeye çalıştı.

Diğer taraftan, öğretmenler Mustafa Bayram ve Deniz Bayram çiftinin çocuklarına bakan komşusu gözaltına alındı.

20 aylık talihsiz bebeğin ölüm sebebinin ihmal mi yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor.

Yorumlar (0)