Öğrenci yurdunda çocuklara şiddet uygulamıştı! Tutuklandı

İstanbul Esenler’de özel bir erkek öğrenci yurdunda şiddet uyguladığı görüntüleri kamuoyuna yansıyan ev gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen görevli şahıs, tutuklanıp cezaevine gönderildi.

YAŞAM 25.03.2022, 21:19
Öğrenci yurdunda çocuklara şiddet uygulamıştı! Tutuklandı

İstanbul’un Esenler ilçesinde görevli erkek şahsın, masanın etrafında ders çalışan öğrencileri dövdüğü görüntüler ortaya çıkınca gözaltına alınmıştı.

Görevli şahıs A.E., emniyette devam eden işlemleri sonrasında Bakırköy Adliyesi’ne sevk edilmişti.

“Sessizliği sağlamak maksadıyla kafalarına tokat attım”

Şüpheli şahıs A.E. nöbetçi savcılığa vermiş olduğu ifadede dernekte evrak işleriyle uğraştığını ve maden mühendisi olduğunu söyleyerek, “Sayısalım iyi olduğundan kimi zaman çocuklara yardım ediyordum. Videodaki gün de yine etüde gitmiştim. Sürekli olarak çocukları konuşmamalarına ilişkin uyardım ancak öğrencilerden bir tanesi bana karşı alaycı tavırlar yaptı. Diğer arkadaşlarını da gürültü çıkarmaya yönlendirdi. Anlık bir öfkeyle sessizliği sağlamak için tokat attım. Yaptığımdan ötürü pişmanım. Bu olay öncesinde çocuklara dair bir şiddet eylemim olmamıştır ve olayın ardından dernekten istifamı verdim, şu anda çalışmıyorum.” şeklinde konuştu.

Cezaevine gönderildi

Şüpheli şahıs A.E., sevk edilmiş olduğu Sulh Ceza Hakimliğince “basit yaralama” suçuyla tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)