Oğlunun mezarına giden anne: "Bizim bayramımız yok"

Kurban Bayramı'ndan önce şehit oğlunun mezarına giden bir anne, çocuğu olmadan 5 sene geçtiğini belirterek, "Bizim bayramımız yok. "dedi. 

YAŞAM 30.07.2020, 16:08
Oğlunun mezarına giden anne: "Bizim bayramımız yok"

Ankara'da şehit aileleri, Kurban Bayramı'ndan önce şehitliğe gitti. 

Münevver Ünsal, Hakkâri'nin Dağlıca ilçesinde 16 Mehmetçik'in şehit düşmesine neden olan terör saldırısının ardından düzenlenen operasyon sırasında rahatsızlık geçiren ve hastanede şehit olan Uzman Çavuş Melih Garip Ünsal'ın annesi...

Çocuğu olmadan 5 sene geçtiğini kaydeden Münevver Ünsal, "Bizim bayramımız yok" diyerek yürekleri dağladı. Münevver Ünsal, sabah kalkar kalkmaz hemen mezarlığı ziyaret ettiklerini belirterek, oğlu yaşarken arife suyu ile yıkadığını, şimdi de arife suyu ile yıkamak için mezarlığa geldiğini söyledi. 

Yüzbaşı Murat Üçöz

Tümen Üçöz, Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK tarafından askeri konvoya gerçekleştirilen saldırı sırasında şehit düşen Yüzbaşı Murat Üçöz'ün babası...

Evladının Ramazan Bayramı için başkente gelecekken şehit olduğunu kaydeden Tümen Üçöz, bayramların artık kendilerini sadece üzdüğünü söyledi.

Tümen Üçöz, bazen haftanın her günü, bazen de bir haftada 3-4 defa mezarlığa geldiklerine dikkat çekerek, evladının şehit düştüğünde 33 yaşında olduğunu ifade etti. 

Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan

Mustafa Ertan, 2015 yılında Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK tarafından askeri konvoya yönelik düzenlenen saldırı sırasında şehit düşen Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan'ın babası...

Türk milletinin Kurban Bayramı'nı kutlayan Mustafa Ertan, şehitler sayesinde rahat bir şekilde yaşandığını kaydederek, Türk milletinin 1000 yıldır bu topraklarda olduğunu ve 1000 yıldır şehit verildiğini ifade etti.

Mustafa Ertan, ayakta durabilmek için fedakârlığın şart olduğunu söyledi. 

Piyade Er Bayram Kavcı

İzzet Kavcı, Şırnak'ın Uludere ilçesinde terör örgütü PKK'nın düzenlediği saldırı sırasında şehit düşen Piyade Er Bayram Kavcı'nın babası...

Allah'a karşı her zaman boyunlarının eğri olduğunu belirten İzzet Kavcı, duadan başka hiçbir şeye sahip olmadıklarını belirtti.

İzzet Kavcı, Türk askerlerinin tüm kötülüklerden korunması ve düşmanlara fırsat verilmemesi için dua etti. 

Yorumlar (0)