Oğlu için yaptığı sebzeli erişteler “işi oldu” 

Tokat’ta yaşayan genç kadın, yemek seçen ve her şeyi yemeyen oğlu için sebzeli erişte yaptı. Yemeği çok beğenen oğlu, kadına iş kapısı açtı. Didem Akpınar isimli kadın girişimci imalathane açarak seri “sebzeli erişte” üretimine geçti. 

YAŞAM 06.04.2021, 18:04 07.04.2021, 11:37
Oğlu için yaptığı sebzeli erişteler “işi oldu” 

Tokat’ta yaşayan Didem Akpınar isimli genç kadın, yemek seçen oğlu için sebzeli erişte yapmaya başladı. Oğlunun yemeği çok sevdiğini gören kadın, bunu bir işe dönüştürmek amacıyla yola çıktı.



Tokat’ta 5 ay önce imalathanesini açan girişimci kadın, 4 kadın ve 5 erkeğe iş imkanı da sağladı. Bu imalathanede ürettikleri erişteleri ve yufkaları şehir genelindeki ilgililere satan Akpınar, daha fazla kadına iş imkanı sağlamayı amaçlıyor.



“Sebzeyi nasıl keyifli hale getirebilirim diyerek yola çıktım”



Oğlunun sebze yemesini isteyen fakat bir türlü yediremeyen kadın, sebze yemeyi nasıl daha eğlenceli hale getirebileceğini düşünerek çıktığı yolda iş yeri sahibi oldu. Oğlunun, erişte içerisine eklediği sebzeler ile farkında olmadan tüm vitaminleri aldığını belirten Akpınar, 5 ay önce çıktığı yolculukta 10 çeşit sebzeli erişte yapıp sattıklarını ve tüm çocukların bunlardan yararlanmasını istediklerini dile getiriyor.

Yorumlar (0)