Öfkesine yenilip tekme attı... Ok gibi saplandı

Aydın’a bağlı Efeler ilçesindeki bir ortaokulun bahçesindeki voleybol sahasının demirinde bulunan kancaya, öfkesine mağlup olup tekme atan genç adamın ayağına demir saplandı.

YAŞAM 29.05.2022, 21:46 30.05.2022, 13:07
Öfkesine yenilip tekme attı... Ok gibi saplandı

Bahse konu olay, Efeler ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi üzerinde bulunan Hacı Lütfiye Atay Ortaokulu’nun bahçesinde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, söz konusu okulun bahçesinde arkadaşlarıyla birlikte oyun oynayan 20 yaşındaki D.B. adlı genç, bir anda sinirlenip, voleybol direğine tekme savurdu. Gencin tekmesi, voleybol direğinde ağların gerildiği bölgede yer alan kancanın bulunduğu yere denk geldi. Genç adam acılar içinde yere yığıldı.

Ayağındaki demirle hastaneye kaldırıldı

Olaya şahit olan yurttaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay mahalline sağlık, itfaiye ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Kısa süre içinde bölgeye ulaşan ekipler, genç adamı kurtarmak için demiri kesme faaliyetlerine başladı. Sağlık personellerince serum bağlanan genç, uzun süre boyunca ayağının kurtarılmasını bekledi. Gencin ayağına herhangi bir zarar vermemek için büyük bir titizlikle çalışan itfaiye personelleri yaklaşık olarak bir saatlik çalışmanın akabinde demiri kesmeyi başardı. Genç, ayağına adeta ok gibi saplanan demir parçasıyla birlikte sedyeye alındı ve ambulansla sağlık merkezine kaldırıldı. D.B.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Yorumlar (0)