O videodaki "Mehmet" kurtuldu: Kanım dondu!

Rize'de selden kurtulan Mehmet Bostancı, kendisini panikle mezarlık tarafına attığını belirterek, hafriyatın arkasından geçtiğini ve kanının donduğunu söyledi. 

YAŞAM 14.07.2020, 13:25 14.07.2020, 13:30

Rize'de etkili olanak sağanak nedeniyle sel ve heyelan felaketi yaşandı. Selden kurtulmayı başaran Mehmet Bostancı ile Nezahat Bostancı çifti, o anları anlattı. 

"Mehmet'e kaçması için bağırdım"

Nezahat Bostancı, video çekmek isterken, üstten odun ve ağaçların geldiğini ve eşine kaçması için bağırdığını söyledi.

Eşinin peşinden odunların geldiğini, bu nedenle paniğe kapılarak bağırdığını anlatan Nezahat Bostancı, daha sonra eşini görünce sevindiğini ifade etti. 

"Oğlumu korkuluklardan aldım"

Nezahat Bostancı, o esnada eşinin de dışarıda olduğunu belirterek, oğlundan korkuluklara çıkmasını istediğini, kendisinin eve çıkarak mutfağın penceresini açtığını ve oğlunu almayı başardığını söyledi. 

"Kendimi mezarlık tarafına doğru attım"

Mehmet Bostancı, derenin yönü değişince eve doğru kaçtıklarını, Nezahat Bostancı'nın eve girdiğini, kendisinin de kapıda beklediğini kaydetti.

Heyelan olunca derenin iyice kabardığını ve alabora halinde aşağıya doğru geldiğini ifade eden Mehmet Bostancı, kendisini evin köşesinden mezarlık tarafına doğru attığını, hafriyatın arkasından geçtiğini ve kendisini böyle kurtardığını anlattı. 

"Öleceğimi düşündüm"

Mehmet Bostancı, öleceğini sandığını ve mezarlık tarafında babasına dua okumaya başladığını belirterek, kanının donduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)