“Nurişler” çetesine eş zamanlı operasyon düzenlendi 

İstanbul merkezli 4 ilde bulunan ”Nurişler” çetesine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Çete lideri Nuri Ergin ve çete üyeleri gözaltına alındı. 

YAŞAM 11.06.2021, 11:19 12.06.2021, 17:48
“Nurişler” çetesine eş zamanlı operasyon düzenlendi 

İstanbul merkezli 4 ilde kök salmış olan “Nurişler” ve “Karagümrük” isimli organize suç örgütleri için operasyon düzenlendi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele şubesi tarafından başlatılan eş zamanlı operasyonlarda 27 şahıs için 4 farklı şehirde 53 farklı adrese baskın yapıldı. 

Kamuoyunda “Nurişler” olarak bilinen Ergin kardeşlerden olan Nuri Ergin başta olmak üzere çok sayıda kişi gözaltına alındı. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda İstanbul’un Pendik, Bahçelievler ve Fatih ilçelerinde hummalı arama çalışmaları yapıldı. 



Didik didik arandı

Belirlenen 53 adres adeta didik didik arandı. Ev, iş yerleri ve araçlarda yapılan aramalarda organize suç örgütüne ait olduğu belirlenen pek çok doküman ve dijital araç ele geçirildi. Emniyetten gelen bilgiye göre firari şahısların yakalanma çalışmaları ile gözaltına alınanların sorgulamaları hala devam ediyor. 

Yorumlar (0)