Nöbetten dönen stajyer doktor, güvenlik görevlileri tarafından darp edildi

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde bir sitede stajyer doktorun siparişini getiren kuryenin, içeri alınmaması sebebiyle doktor ile özel güvenlik görevlileri arasında tartışma yaşanırken doktor, 3 özel güvenlik görevlisi tarafından yumruk, tekme ve coplarla darp edildi.

YAŞAM 23.06.2021, 13:37 24.06.2021, 11:29
Nöbetten dönen stajyer doktor, güvenlik görevlileri tarafından darp edildi

Söz konusu olay, dün saat 21.30 civarında Bağcılar ilçesindeki bir sitede yaşandı. 

“Geliyoruz lan!”

Özel bir üniversite hastanesinde stajyer doktor olarak görev alan Hamdi Arslanoğlu, nöbetten geldikten sonra yemek siparişi verdi. Güvenlik görevlileri, Arslanoğlu’nun siparişini getiren kuryeden kimlik istedi fakat kurye kimliğini vermeyi reddetti.  Dr. Arslanoğlu’nu arayan kurye, güvenlik görevlilerinin kendisinden kimliğini istediğini ve vermek istemediğini anlattı. Kuryeye haklı olduğunu söyleyen Arslanoğlu, güvenlik görevlilerinin kimlik isteme gibi bir yetkisinin olmadığını dile getirdi.

Aşağıya inen Dr. Hamdi Arslanoğlu, yemeğini teslim aldı ve sonra yukarı çıktı. Ardından güvenlik amiri ile görüşen Arslanoğlu, ona da kendilerinin kimlik sorma yetkilerinin olmadığını belirtti. Bir süre telefonda tartıştıktan sonra güvenlik amiri “Geliyoruz lan!” diye bağırmaya başladı. Konuşmak için aşağı inen Arslanoğlu ile 3 güvenlik görevlisi arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. 3 güvenlik görevlisi Arslanoğlu’nu tekme, cop, yumruklarla darp etti. Bunun üzerine Arslanoğlu, darp raporu alarak güvenlik görevlilerinden şikayetçi oldu. 

Darp anları ise telefon kamerasına yansıdı.

Yorumlar (0)